Kinek dolgozik az idő?

Kinek dolgozik az idő?

A XXI. században már szinte minden olyan betegség gyógyítható., mely egy - két évszázaddal korábban még járványszerűen pusztította az emberiséget. Egyetlen kivétel maradt, amelyikkel nem tudott, s feltehetően a jövőben sem tud majd mit kezdeni a tudomány. Ez az emberi butaság. Ez ellen hatástalan a védőoltás, és a műtéti beavatkozás is legföljebb átmeneti javulást eredményezhet. Egyetlen humánterápiás kezelési mód kecsegtet némi eredménnyel, a kinevetés. A kutatások pillanatnyi állása szerint napi két tabletta humor és egy evőkanálnyi szatíra már tünetmentessé teheti betegünket.

A Kinek dolgozik az idő? című gyógyhatású készítmény 36 szatíra kapszulát tartalmaz összesen 125 000 karakter terjedelemben. Tablettánkénti terjedelmük a 2 500 és 7000 karakter között váltakozik. Hatóanyaguk a “kinek szebb a gyereke?” nevű kórképtől a “mondjon le a miniszter úr, mert én akarok a helyére ülni!” típusú heveny állapoton át az “Állam Bácsi , édesapám” című skizofréniáig terjed. Valamennyi túl van a klinikai próbán. Az utóbbi 1O- 15 évben hazai és külföldi lapokban, folyóiratokban fejtették ki gyógyhatásukat jó eredménnyel. Az éjszakai látogató című tabletta a Rádió Humorfesztiválján is díjat nyert.

Alapvetően két csoportra oszthatók a kapszulák. Egyik részük a köznapi, mondhatni polgári butaságot veszi célba, s ezen keresztül igyekszik hatni a rekeszizmokra. Más részük a politikai életben jelentkező pöffeszkedést, törvényen felül álló ” félistenkedést” veszi górcső alá tekintet nélkül annak pártpolitikai hovatartozására.

Megrendelhető az emlékkötet!

hazatertliliomok

Születésének 75. évfodulóján válogatás jelent meg a szerző legsikeresebb írásaiból.
MEGRENDELHETŐ IDE KATTINTVA

Mottó

agoston szlogen2